Απολαύστε, Μοιραστείτε, Γεμίστε Αναμνήσεις

Είναι υψίστης σημασίας για κάθε μέλος της ομάδας μας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δημιουργήσει μια ανοιχτή και ζεστή ατμόσφαιρα, στο πλαίσιο της οποίας θα γνωριστούμε καλύτερα, θα δημιουργηθούν νέες γνωριμίες και θα μπορέσει κάθε ένας από εσάς να διασκεδάσει και να χαλαρώσει με τους φίλους του, τα παιδιά του και τους αγαπημένους του σε ένα αυθεντικά φιλικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό, είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να διοργανώνουμε δείπνα, μπάρμπεκιου, πάρτι γενεθλίων και άλλες συγκεντρώσεις για εσάς και εμάς, καθώς και να μοιράζεστε τις ιδέες σας για εκδηλώσεις μαζί μας και να συμμετέχετε ενεργά στη διαδικασία οργάνωσης.

Μαγειρέψτε με τη Νίνα - Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στην κουζίνα της Νίνας για να σας δείξει πώς να προετοιμάσετε τις νόστιμες συνταγές της που απολαμβάνετε στο πρωινό, να μαγειρέψετε μαζί της ή ακόμη και να μοιραστείτε μαζί μας την αγαπημένη σας συνταγή.

Ας διασκεδάσουμε όλοι μαζί - Κάθε ένας από εσάς καλείται να συμμετάσχει μαζί μας στα δείπνα ή στα μπάρμπεκιου που διοργανώνουμε στο χώρο της πισίνας, τα οποία παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να περάσετε ένα ξένοιαστο βράδυ με ωραίες γεύσεις, καλή παρέα και πολύ κέφι.

Ας κάνουμε τη μέρα σας ξεχωριστή - Γιορτάστε την ιδιαίτερη μέρα σας μαζί μας! Είμαστε πάντα εκεί για να μοιραστούμε τη χαρά σας και να σας βοηθήσουμε με τον προγραμματισμό και οτιδήποτε άλλο θα κάνει τη μέρα σας αξέχαστη.

.
review us @
.
..
..
awards
.
..

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

* Απαραίτητα Πεδία

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.